Videoproduktion i Kolding

Vil du vide mere om videoproduktion i Kolding?

Ønsker du videoproduktion i Kolding?

Videoproduktion er blevet meget populært blandt virksomheder i Kolding, da video er et smart værktøj til at fremvise din virksomhed og dens ydelser. Mange virksomheder bruger i dag video til at markedsføre sig mere professionelt, og derfor tilbyder vi hele pakken indenfor videoproduktion hos Albin Media.

Videoproduktion er med til at give en større kundekreds, brandværdi og ROI for din virksomhed. 

Skab et image og skab troværdighed med videomarkedsføring

Albin Media laver en gennemarbejdet videoproduktion til dig i Kolding, hvor du inddrages i hele processen, og får dine konkurrenter til at ønske, de havde en video før dig! Men det rigtige videoindhold kan din virksomhed nå ud til et større publikum mere effektivt og virkningsfuldt. Video er en af de bedste marketingsværktøjer.

Albin Media er eksperter i at skabe unikke videoer, hvor vi bruger filmiske og scenografiske elementer, der taler til dine kunder, og får dig til at fremstå troværdigt overfor potentielle kunder. Ønsker du videoproduktion i Kolding?

Gør som Coolshop PSAL EYDA AGROSKOLEN habsø Herningsholm

Og få lavet en professionel video i dag hos Albin Media, som repræsenterer din virksomhed fra dens bedste side.

Hvordan foregår en videoproduktion i Kolding med Albin Media?

Føler du dig nervøs, når du skal stå foran et kamera?

Vil du gerne skabe mere synlighed blandt dine potentielle kunder?

Sænker du skuldrene, når du ved, at du har en professionel videograf, som vejleder dig og udfører videoproduktionen hele vejen?

Søg ikke længere. Du er kommet til det rette team hos Albin Media. 

Kevin Albin, indehaver og videoproduktionsleder af Albin Media, har stor erfaring med at skabe videoproduktion for store som små virksomheder. Kevin har gennem mange år lavet videoproduktion og forstår om nogen vigtigheden af at skabe en video af høj kvalitet, som tiltrækker kunder. Kevin, og hans erfarne team af videografer, tager dig og din virksomhed med gennem hele produktionen.

Han får dig, dit team og produkt til at se skarp ud på kameraet. Det er vores ypperste mål at skabe en videoproduktion af høj kvalitet. Vi har stor viden om, hvordan man laver en kvalitets videoproduktion, og derfor bruger vi den nyeste teknologi sammen med vores kreativitet og ekspertise til at udvikle unikke og visuelt imponerende videoer. 

Vores dygtige produktionsteam vil arbejde tæt sammen med dig for at skabe en video, der fanger kernen af din virksomhed, budskabet og de tjenester I tilbyder.

En videoproduktion process der er til at forstå

Dialog

Vores projekter starter altid med en dialog, hvor dit behov er i fokus. Her vil vi snakke om hvilke platforme du har brug for video til, samt hvordan vi effektivt rammer din målgruppe.

Planlægning

Bagefter fastlægger vi hvad der er brug for til opgaven - personer, rekvisitter samt tid og sted for optagelserne.

Optagelse

Vi lægger vægt på at du får et godt slut produkt. Derfor bruger vi professionelt udstyr som sikre at optagelserne foregår effektivt og at du får en video af høj æstetisk kvalitet som matcher dit brand.

Levering

Det er vores topprioritet at du får din video til tiden og i en kvalitet som du kan være stolt af at vise frem. Derfor er vi i tæt dialog med dig igennem hele processen.

Hvilken type videoproduktion laver Albin Media?

Der er rigtig mange forskellige typer videoproduktion, og heldigvis dækker Albin Media rigtig mange af dem! Med video kan du vise din virksomheds identitet, jeres historie og kvaliteten af dit produkt. Gennem videoproduktion kan dine events, dit brand og din markedsføring få et kæmpe løft, og din virksomhed vil fremstå skarpere og mere troværdigt. Læs mere her om de forskellige typer videoproduktion Albin Media tilbyder, og undersøg den type video din virksomhed har brug for. Vi kan også hjælpe med at vejlede jer.

Brandfilm

Hvorfor skal kunderne købe dit brand, og hvad er unikt ved dit brand? Vi laver en video som formidler din virksomheds mission, værdier og historie. Hos Albin Media bestræber vi os altid på at udarbejde en brandfilm til jer, som fokuserer på jeres DNA, og viser jeres brand frem fra den bedste side.

Eventfilm

Har I et event i kalenderen? Få Albin Media med på holdet til jeres event! Som fluen på væggen dækker vi alle de unikke momenter, og skaber en fantastisk eventfilm, som I kan bruge til jeres markedsføring og som en reklamevideo efterfølgende.

Dronefilm

Albin Media bruger droneoptagelser til mange forskellige scenarier. Alt fra at fange smukt natursceneri til at filme mennesker og maskiner i bevægelse. Dronefilm er video optaget fra luften. Med dronefilm kan vi skabe flotte perspektiver og spændende billeder. Lige meget hvad I ønsker, så er droneoptagelser med til at øge kvaliteten af jeres video.

SoMe

SoMe er blevet en kæmpe markedsføringplatform, som virksomheder bruger til at reklamerer på, og hvor dine kunder scroller dagen lang. Hvorfor ikke få lavet en fed reklamevideo, som kan nå ud til et bredt publikum? Albin Media laver reklamevideoer, som er specielt egnet til de Sociale Medier, og som har fokus på at tiltrække kunders opmærksomhed til dit brand.

Reklamefilm

Med en reklamevideo kan du øge din konvertering og skabe vækst. Vi laver reklamevideoer som skaber troværdighed til dine produkter og ydelser. Ved hjælp af de filmiske virkemidler, skaber vi et visuelt billede af jeres historie med produktet, og sørger for at produktet fremstår skarpt. Få lavet en reklamevideo med Albin Media, og udvid din kundekreds.

Videoer til hjemmeside

Vil du gerne skabe mere trafik på din hjemmeside? Vi laver video til din hjemmeside, som er skræddersyet til jer, og som afspejler din virksomheds DNA. Vi har stor erfaring med denne type videoer, og sikrer at videoen spiller!

Kevin Albin, Videoproduktionsansvarlig

Kevin Albin

Videoproduktionsansvarlig og klar til at skabe den skarpeste video til din virksomhed.

Kunne du tænke dig en videoproduktion i Kolding?