Videoproduktion i Aalborg

Vil du vide mere om videoproduktion i Aalborg?

Ønsker du videoproduktion i Aalborg?

Videoproduktion er blevet meget populært blandt virksomheder i Aalborg, da video er et smart værktøj til at fremvise din virksomhed og dens ydelser. Mange virksomheder bruger i dag video til at markedsføre sig mere professionelt, og derfor tilbyder vi hele pakken indenfor videoproduktion hos Albin Media.

Videoproduktion er med til at give en større kundekreds, brandværdi og ROI for din virksomhed. 

Skab et image og skab troværdighed med videomarkedsføring

Vi laver en gennemarbejdet videoproduktion til dig i Aalborg, hvor du bliver inddraget i hele processen, og får dine konkurrenter til at ønske, de også havde en video i den kvalitet! Det rigtige videoindhold kan hjælpe din virksomhed ud til et større publikum mere effektivt og virkningsfuldt end ved nogen anden form for reklamemateriale og marketingsværktøjer.

En video fra Albin Media taler til dine kunder på en unik måde, da vi ved, at filmiske virkemidler og scenografiske elementer i en video hjælper dig til at fremstå troværdigt overfor potentielle kunder. Ønsker du videoproduktion i Aalborg?

Gør som Coolshop PSAL EYDA AGROSKOLEN habsø Herningsholm

Og få lavet en professionel video i dag hos Albin Media, som repræsenterer din virksomhed fra dens bedste side.

Hvordan foregår en videoproduktion i Aalborg med Albin Media?

Føler du dig nervøs foran et kamera? Ville du ønske, din virksomhed blev kendt blandt dine potentielle kunder?

Får det dig til at sænke skuldrene, at vide du har en professionel videograf, som vejleder dig og udarbejder videoproduktionen hele vejen igennem?

Søg ikke videre. Du er kommet til de rette videografer hos Albin Media. 

Kevin Albin, indehaver og videoproduktionsleder af Albin Media, har flere års erfaring med at skabe videoproduktion for store som små virksomheder, og forstår om noget vigtigheden af at skabe en video af høj kvalitet, som tiltrækker kunder. Kevins erfarne team af videografer tager dig og din virksomhed med gennem hele produktionen.

Han får dig og din virksomhed til at se godt ud på kameraet. Det er vores ypperste opgave at skabe videoproduktion af så høj kvalitet, at din virksomhed bliver sammenlignet med andre kendte brands.

Vi har stor viden om, hvordan man laver en god videoproduktion, og derfor bruger vi kun den nyeste teknologi sammen med vores kreativitet og ekspertise i at producere specielle og visuelt imponerende videoer. 

Vores dygtige produktionsteam vil have et tæt samarbejde med dig for at skabe en video, der fanger essensen af din virksomhed, budskabet og de tjenester den tilbyder.

En videoproduktion process der er til at forstå

Dialog

Vores projekter starter altid med en dialog, hvor dit behov er i fokus. Her vil vi snakke om hvilke platforme du har brug for video til, samt hvordan vi effektivt rammer din målgruppe.

Planlægning

Bagefter fastlægger vi hvad der er brug for til opgaven - personer, rekvisitter samt tid og sted for optagelserne.

Optagelse

Vi lægger vægt på at du får et godt slut produkt. Derfor bruger vi professionelt udstyr som sikre at optagelserne foregår effektivt og at du får en video af høj æstetisk kvalitet som matcher dit brand.

Levering

Det er vores topprioritet at du får din video til tiden og i en kvalitet som du kan være stolt af at vise frem. Derfor er vi i tæt dialog med dig igennem hele processen.

Hvilken type videoproduktion laver Albin Media?

Der findes mange forskellige typer videoproduktion, og heldigvis dækker vi størstedelen af dem! Video er med til at vise din virksomheds identitet, dens historie og kvaliteten af dit produkt. Videoproduktion kan give dit brand, dine events og markedsføring et kæmpe løft, som få din virksomhed til at fremstår skarpt og troværdigt, og derved tiltrækker kundens opmærksomhed. Hvilken type video har din virksomhed brug for? Læs mere her om de forskellige typer videoproduktion.

Brandfilm

Hvad gør dit brand specielt og hvorfor skal kunderne købe hos dit brand? Vi laver en video som formidler din virksomheds mission, værdier og historie. Albin Media bestræber sig altid på at skabe en brandfilm til jer, der har fokus på jeres DNA, og som viser jeres brand fra den bedste side.

Eventfilm

Har I et specielt event på vej? Få Albin Media med på holdet. Som fluen på væggen dækker vi jeres unikke momenter, og skaber en fantastisk eventfilm, som efterfølgende kan bruge til jeres markedsføring og som en reklamevideo.

Dronefilm

Dronefilm er video optaget fra luften, som skaber et helt nyt perspektiv med de mest spændende billeder. Albin Media bruger droneoptagelser til at fange smukt natursceneri, at give et overblik over et bygningsområde eller filme mennesker og maskiner i bevægelse. Lige meget hvad I ønsker, så øger droneoptagelser kvaliteten af jeres video.

SoMe

De Sociale Medier er blevet en kæmpe markedsføring platform, hvor virksomheder i dag reklamerer, og hvor kunderne scroller dagen lang. Hvorfor ikke skabe den bedste reklamevideo, som kan nå ud til et bredt publikum? Vi laver reklamevideoer, som egner sig specielt til de Sociale Medier, og som tiltrækker kunders opmærksomhed på dit brand.

Reklamefilm

En reklamevideo er et genialt produkt til at skabe vækst og øge din konvertering. Vi laver reklamevideoer som får dine produkter eller ydelser til at se troværdige ud. De filmiske virkemidler, vi bruger, kan øge tilliden til produktet og skabe en historie bag. Få lavet en reklamevideo med Albin Media, og udvid din kundekreds.

Videoer til hjemmeside

Ønsker du at øge trafikken på din hjemmeside? Vi kan lave en video, som er skræddersyet til din hjemmeside, og som afspejler din virksomheds DNA. Vi er specialister i denne type videoer og sikrer, at videoen spiller!

Hvad koster en videoproduktion i Aalborg?

Ja hvad skal det koste. Mange ville sige at det er umuligt at sætte en pris på en professionel videoproduktion. Det er klart at det kan være svært at prissætte, men man skal huske, at der er flere faktorer, som gør at prisen enten bliver billigere eller en del dyrere. Nogle af de faktorer for en videoproduktions pris, kan f.eks. være:

  • Hvor lang skal videoen være?

    Længden. Hvor lang skal videoen være? Jo mere der skal optages jo længere tid tager det, og det kan være den helt store pengesluger, så husk og tænk på om det er nødvendigt at videoen skal være 1-4 minutter, eller om man kan nøjes med 30 sekunder til 1 minut.

  • hvor mange lokationer er der brug for?

    Hvilke lokationer du vælger spiller en kæmpe rolle. Aalborg er heldigvis en forholdsvis lille by i forhold til København. Derfor vil prisen af videoproduktionen også være begrænset. Dog skal det stadig tænkes ind, og vi anbefaler man udnytter de valgte lokationer man vælger i Aalborg, så meget som muligt.

Kevin Albin, Videoproduktionsansvarlig

Kevin Albin

Videoproduktionsansvarlig og klar til at skabe den skarpeste video til din virksomhed.

Kunne du tænke dig en videoproduktion i Aalborg?