RESULTATORIENTERET VIDEOPRODUKTION

Albin Media

Tag din SoMe marketing til nye højder med professionel videoproduktion

Vi laver videoproduktion til SoMe marketing

Kun fantasien sætter grænser. Derfor har du muligheden for at markedsføre dig visuelt på alle dine ønskede sociale medier 

Facebook

Få flere visninger på Facebook med videoannoncer

Instagram

Få dine Reels og Stories til at stå ud fra mængden

Snapchat

Få din Snap annonce vist til de rette, og brand dig til den unge målgruppe

YOUTUBE

Få flere visninger på YouTube med skarpe videoer i højeste kvalitet

Linkedin

Få B2B leads med LinkedIn videomarkedsføring

TikTok

Få brugeren til at stoppe på din annonce

SoMe videoproduktion

Tallene taler for sig

SoMe marketing der virker

Din virksomhed har brug for ordentligt materiale til din markedsføring. 90% af brugere på de sociale medier forventer, at du leverer kvalitets-content. Hvis du ikke leverer det, så kan du næsten være sikker på, at du går glip af potentielle leads, salg eller kunder gennem døren. Videoproduktion hjælper med netop det.

Annoncer der indeholder videoer har langt større chance for at tiltrække brugere. Det øger dit brandawareness, som helt automatisk fremhæver, hvorfor det er netop dig, brugeren skal vælge.

Videoproduktion skaber kvalitet
Stop med at poste B-klasse indhold

Vil du læse bogen eller se filmen? Jeg ved, hvad jeg vil vælge. 

Hvorfor er det at TikTok, Instagram og Snapchat har taget over? Det er i hvert fald ikke fordi læsestoffet er interessant… Tværtimod. Kvalitetscontent i form af videoer er grunden til, at mange virksomheder får succes på de sociale medier.

De små videoer der afspilles over en milliard gange om dagen er hovedårsagen til at TikTok, Instagram og Snapchat er de største medier sammen med YouTube. For når det kommer til SoMe content, så er det sådan, at en video fortæller mere end tusind ord nogensinde kan. Det har endda fået Facebook til at slå øjnene op.

Om du så har annoncer på Facebook, Instagram, Tiktok eller Snapchat, så kan videomarkedsføring være afgørende for, at du ser flere leads, kunder og besøgende i din café.

Skal vi drikke en kop kaffe, mødes over zoom eller noget helt tredje?

Udfyld formularen og vi vender tilbage indenfor 24 timer

Tag ikke vores ord for det

Læs vores kunders oplevelser, og se det med egne øjne 

Benjamin L. HenriksenPartner & Liveshopping Specialist
Read More
“Kevin har hjulpet os med drone optagelser, video- og fotoproduktion. Som et kreativt liveshopping-bureau, er det vigtigt for os at vores content er nytænkende og har en skarp kvalitet - og det formår Kevin i den grad at levere.”
Jakob Roland Holst, Flying OctoberPartner
Read More
"Kevin Albin har hjulpet os med videooptagelse og videoklipning siden 2019. Kevin står ved sine aftaler, er fleksibel og behagelig at arbejde sammen med. Vi giver ham vores bedste anbefaling.”
Lars Haslev, Herningsholm Erhvervsskole & GymnasierKommunikationschef
Read More
"Vi er enormt glade for samarbejdet med Kevin fra Albin Media. Han er dygtig, punktlig og lydhør over for vores behov. I mange af vores produktioner indgår personer, som aldrig har prøvet at stå foran et kamera, men Kevin er god til at skabe en tryg og rolig atmosfære under optagelserne. Det giver et fremragende slutresultat, som vi er stolte af og benytter på flere forskellige platforme – Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat for bare at nævne nogle. En klar anbefaling herfra!”
Erik Serup, Sherif HapsBørnemusiker
Read More
“Kevin fra Albin Media hjalp mig med at producere en video som skal bruges til at markedsføre mine fremtidige koncerter. Videoen havde til formål at vise stemningen, publikumsinteraktionen og humoren som gæsterne oplever når jeg optræder. Jeg er utrolig glad for resultatet og vil klart anbefale andre at bruge Kevin til videoproduktion.”
Helle Louise Kierkegaard/ Lui, Helle LouiseBilledekunstner
Read More
"Jeg blev mødt med et sjældent nærvær og professionel tilgang til hele filmsættet. Kevin har en særlig evne til at få det hele til at virke naturligt og afslappet. Jeg kan på det varmeste anbefale Kevin”
Søren Kokkenborg, Betesda RehabiliteringLeder og Behandler
Read More
”Albin Media har på yderst professionel måde hjulpet ud med udarbejdelse af video. Processen foregik hurtigt, relevant og professionelt. Kevin er både meget behagelig at samarbejde med, men også meget kompetent. Vi er utrolig glade for resultatet, og vi vil helt sikkert gerne bruge ham igen, og naturligvis anbefale ham til andre.”
Nicklas Stokholm, BubblesCEO & Co-Founder
Read More
"Vi har i Bubbles arbejdet sammen med Kevin fra Albin Media i mere end 1,5 år hvor han har stået for vores videoproduktion.Kevin har et fantastisk overblik over hele planlægningen af videoproduktion og meldt ud i god tid hvad der skulle bruges af materiale, hvilket har gjort min del af produktionen betydelig lettere.Kevins forståelse for vores brand, samt øje for detaljen har sikret en kvalitet af vores videoproduktion, som vi er meget tilfredse med.”