Om os

resultatorienteret

videoproduktion

resultatorienteret videoproduktion

Resultatorienteret videoproduktion

Manden bag kameraet

Kevin Albin. Ansvarlig for Videoproduktion

Mit navn er Kevin og jeg er fotografen bag Albin Media. Gennem de sidste 5 år har jeg drevet virksomheden. I den forbindelse har jeg opnået en bred erfaring med at hjælp alt fra den lille iværksætter til store virksomheder med hundredvis af medarbejdere. Jeg har primært løst video-opgaver til sociale medier og websites men har gennem tiden også produceret TV-spots og biografreklamer.

Albin Media fokusere på at lave videoer der hjælper virksomheder med at fortælle deres historie. Gennem engagerende og professionel videoproduktion ønsker vi at vækste din virksomhed. Når du samarbejder med os, vil du mærke at vi ikke blot er fokuseret på at levere gode videoer. Vi ønsker at forstå din forretning og dine kunder for at sikre effektiviteten af din markedsføringsindsats.

Manden bag kameraet

Mit navn er Kevin og jeg er fotografen bag Albin Media. Gennem de sidste 5 år har jeg drevet virksomheden. I den forbindelse har jeg opnået en bred erfaring med at hjælpe alt fra den lille iværksætter til store virksomheder med hundredvis af medarbejdere.

Det fedeste ved mit job, er når jeg møder nye mennesker ude i virksomhederne. Jeg gør meget ud af at videoproduktion skal være sjovt. For tit og ofte, er en vigtig del af min opgave at få mennesker, som aldrig har været på video før, til at skinne igennem. Det er en god følelse, når medarbejdere eller frivillige ser sig selv på film og fortæller hvor glade de er blevet for resultatet.

Giv mig gerne et kald eller send en mail, så vil jeg se frem til at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Kevin Albin, Videoproduktionsansvarlig