RESULTATORIENTERET VIDEOPRODUKTION

Albin Media

Kontakt os

Kevin Albin, Videoproduktionsansvarlig

Kevin Albin

En videoproduktionsansvarlig, som er klar til at skabe den skarpeste video til din virksomhed.

Skal Albin Media hjælpe dig med videoproduktionen?

Tag ikke vores ord for det

Læs vores kunders oplevelser og se det med egne øjne 

Benjamin L. HenriksenPartner & Liveshopping Specialist
Read More
“Kevin har hjulpet os med drone optagelser, video- og fotoproduktion. Som et kreativt liveshopping-bureau, er det vigtigt for os at vores content er nytænkende og har en skarp kvalitet - og det formår Kevin i den grad at levere.”
Jakob Roland Holst, Flying OctoberPartner
Read More
"Kevin Albin har hjulpet os med videooptagelse og videoklipning siden 2019. Kevin står ved sine aftaler, er fleksibel og behagelig at arbejde sammen med. Vi giver ham vores bedste anbefaling.”
Lars Haslev, Herningsholm Erhvervsskole & GymnasierKommunikationschef
Read More
"Vi er enormt glade for samarbejdet med Kevin fra Albin Media. Han er dygtig, punktlig og lydhør over for vores behov. I mange af vores produktioner indgår personer, som aldrig har prøvet at stå foran et kamera, men Kevin er god til at skabe en tryg og rolig atmosfære under optagelserne. Det giver et fremragende slutresultat, som vi er stolte af og benytter på flere forskellige platforme – Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat for bare at nævne nogle. En klar anbefaling herfra!”
Erik Serup, Sherif HapsBørnemusiker
Read More
“Kevin fra Albin Media hjalp mig med at producere en video som skal bruges til at markedsføre mine fremtidige koncerter. Videoen havde til formål at vise stemningen, publikumsinteraktionen og humoren som gæsterne oplever når jeg optræder. Jeg er utrolig glad for resultatet og vil klart anbefale andre at bruge Kevin til videoproduktion.”
Helle Louise Kierkegaard/ Lui, Helle LouiseBilledekunstner
Read More
"Jeg blev mødt med et sjældent nærvær og professionel tilgang til hele filmsættet. Kevin har en særlig evne til at få det hele til at virke naturligt og afslappet. Jeg kan på det varmeste anbefale Kevin”
Søren Kokkenborg, Betesda RehabiliteringLeder og Behandler
Read More
”Albin Media har på yderst professionel måde hjulpet os med udarbejdelse af video. Processen foregik hurtigt, relevant og professionelt. Kevin er både meget behagelig at samarbejde med, men også meget kompetent. Vi er utrolig glade for resultatet, og vi vil helt sikkert gerne bruge ham igen, og naturligvis anbefale ham til andre.”
Nicklas Stokholm, BubblesCEO & Co-Founder
Read More
"Vi har i Bubbles arbejdet sammen med Kevin fra Albin Media i mere end 1,5 år hvor han har stået for vores videoproduktion.Kevin har et fantastisk overblik over hele planlægningen af videoproduktion og meldt ud i god tid hvad der skulle bruges af materiale, hvilket har gjort min del af produktionen betydelig lettere.Kevins forståelse for vores brand, samt øje for detaljen har sikret en kvalitet af vores videoproduktion, som vi er meget tilfredse med.”